Kadın futbolculardan gol şov

TÜRKİYE Kadınlar 1. Futbol Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren 1207 Antalya Döşemealtı Kadın Futbol Takımı, saha ve seyircisi önünde İlkadım Belediye Spor'u 6-0 yendi.

06 Şubat 2017 Pazartesi 10:19
Kadın futbolculardan gol şov
Sahası bakımda olduğu için maçlarını daha önce Zeytinköy Stadı'nda oynamak zorunda kalan 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor Kadın Futbol Takımı, pazar günü Samsun temsilcisi İlkadım Belediye Spor takımını Yeşilbayır Stadı'nda ağırladı. Maçın 15 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçerken Büşra ve Orianica'nın golleriyle ev sahibi takım ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.



İkinci yarıya da hızlı başlayan kırmızı-beyaz-siyahlı ekip, Kolombiyalı yıldızları Arias ve Orianica'nın etkili oyunu ile farkı yakaladı. Döşemealtı Kadın Futbol takımı ikinci yarıda bulduğu 4 golle karşılaşmayı 6-0 kazanırken, golleri Orianica (2), Esra Manya (2), Büşra Demirörs ve Cansu Altındal kaydetti. Maç sonrası sahaya inen öşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, kadın futbolcuları güzel futbol ve elde ettikleri galibiyet nedeniyle tebrik etti. 

Son Güncelleme: 06.02.2017 10:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.