Kadın futbolcular Ereğli yolcusu

TÜRKİYE Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde mücadele eden 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor kadın futbol takımı, daha önce hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Karadeniz Ereğli Belediyespor maçı için Zonguldak'a gidiyor.

20 Ocak 2017 Cuma 10:37
Kadın futbolcular Ereğli yolcusu
Ligin ilk yarısında gösterdiği performansla şampiyonluğun en büyük adaylarından olduğunu gösteren ve zirve mücadelesini sürdüren Döşemealtı kadın futbol takımı, pazar günü oynayacakları Karadeniz Ereğli maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.
Ligin ilk yarısının sona ermesinin ardından erteleme maçı olduğu için tatile girmeyen ve çalışmalarını aralıksız sürdüren Döşemealtı Belediyesi kadın futbol takımında Yaşam, sakatlığı nedeniyle Zonguldak deplasmanına götürülmeyecek.
Sportif Direktör Hüseyin Türk, "Oldukça başarılı bir performans sergileyen futbolcularımız devre arasını iyi değerlendirerek şampiyonluk parolasıyla yollarına devam edecek. Döşemealtı ve Antalya halkına şampiyonluk yaşatarak Avrupa'da temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. Erteleme maçında Karadeniz Ereğli'yi yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 20.01.2017 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.