Judoculardan Gül'e teşekkür

KEMER Belediyesi'nin desteğiyle gittikleri şampiyonalardan birincilik, ikincilik ve üçüncülükle dönen Kemerli minik ve genç judocular, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret ederek katkıları için teşekkür etti.

05 Aralık 2017 Salı 15:47
Judoculardan Gül'e teşekkür

Geçen aylarda yapılan Türkiye Geleneksel Spor Dalları Gençler Türkiye Şampiyonası'na katılan Kemer Halk Eğitim Spor Kulübü sporcuları birçok madalyayla döndü. Karabük'te kuşak güreşi branşında mücadele eden Rabia Pelit (70 kg) ve Gizem Pelit (77 kg) şampiyon olurken, Edanur Gökkılıç (44 kg) ikinci, Dilan Şahin (63 kg) ve Beyza Bilgin (70 kg) üçüncü oldu. Karaman'da yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası'nda ise Hiranur Ülger (24 kg) üçüncü oldu.

KUPAYI HEDİYE ETTİLER

Kemer Belediyesi'nin desteğiyle gittikleri 2 ayrı şampiyonadan önemli başarı elde ederek dönen minik ve genç sporcular, antrenörleri Zehra Aslan ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonu İl Temsilcisi Reyhan Yentür ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü ziyaret etti. Spora katkıları için Kemer Belediyesi'ne teşekkür eden Aslan ile Yentür, Başkan Gül'e şampiyonada aldıkları kupayı hediye etti.

"GURURURUMUZ OLDULAR"

Teknik heyeti ve judocuları tek tek kutlayan Başkan Mustafa Gül, "Minik ve genç sporcularımız katıldıkları tüm şampiyonalardan madalyalarla dönerek Kemer'imizin gururu oluyor. Bu kez de bizi mutlu ettiler ve onurlandırdılar. Tüm sporcularımıza ve hocalarına başarılarının devamını diliyorum. Spora ve sporcuya desteklerimiz sürecek" dedi.

Gül, sporculara çeşitli spor malzemeleri hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.