İyi başladık kötü bitirdik

“Golü bulduktan sonra yapılması gereken şeyleri uygulamaya koyamadık" diyen teknik patron, rakibe boş alan bıraktıklarına dikkat çekti.

01 Eylül 2013 Pazar 12:26
İyi başladık kötü bitirdik
Medical Park Antalyaspor'un evinde Bursaspor'a 2-1 yenilmesi camiada büyük üzüntü yarattı. Teknik direktör Samet Aybaba, karşılaşmaya iyi başladıklarını, ancak sonunu getiremediklerinden yakındı. Bursaspor maçında eksiklerini gördüklerini de ifade eden Aybaba, şunları söyledi:

GERİYE YASLANMAYACAKTIK
“Golü bulduktan sonra yapmamız gerekenleri gerçekleştiremedik ve sahaya yansıtamadık. Tabii yaptığımız birkaç iyi şey de var. En azından bunları geliştirip, önümüzdeki maçlara bakacağız. Topu tutup, pas yapacaktık, geriye yaslanmayacaktık. Fazla geriye kaçmayıp, belli bir alanda topu kabullenecektik. Rakip de mağlup olmanın verdiği dezavantajla üzerimize gelecekti."

HIZLI OYUNCULARIM ETKİSİZDİ
90 dakika içerisinde daha fazla skoru yakalayacak bir seviyede olduklarını da hatırlatan Aybaba, şöyle dedi: “Biz de boş alan buldukça hızlı oyuncularımızla daha farklı skorları yakalayabiliriz diye düşünüyorduk. Bunların hiçbirini sahada yapamadık. Rakip takıma çok boş alan verdik. Bir de ayağımıza çok gereksiz toplar tuttuk. Ayağımızdaki topların yüzde 60'ını rakibe kaptırdık. Bursaspor'un da kaliteli, etkili oyuncuları var. Böyle takımlara geriye kaçıp hem alan hem de adam markajı yapmazsanız sıkıntılı anlar yaşarsınız."

ELDEKİLERİ KULLANMAK EN DOĞRUSU
Antalyaspor'un 3 maçta 1 gol atabilmesiyle ilgili bir soruya Aybaba, oyuncu transferiyle alakalı çalışmalar yaptıklarını, ancak bunların kolay olmadığını belirtti. Aybaba, "Çok zor işler bunlar. Öncelikli yapmamız gereken elimizde çok iyi hücum oyuncuları var. Bu oyuncuları iyi değerlendirmemiz lazım. Transferle ilgili çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 01.09.2013 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.