İspanya'nın en popüler oyuncusu Antalyaspor'da

Başkan Gencer, önceki akşam geç saatlere kadar süren pazarlık sonucu anlaştıkları İspanyol futbolcunun bugün Antalya'ya geleceğini açıkladı.

13 Ağustos 2013 Salı 13:20
İspanya'nın en popüler oyuncusu Antalyaspor'da
Medical Park Antalyaspor'da transferlerin ardı arkası kesilmiyor. Kırmızı beyazlılar, Anton Ferdinand'dan sonra İspanya'nın en popüler oyuncularından Natxo İnsa ile prensipte anlaştı. Başkan Gültekin Gencer, Celta Vigo'da orta sahada görev yapan İnsa'nın, Valencia'nın altyapısında yetiştiğini, İspanya'nın önemli kulüplerinde forma giydiğini belirtti.

Menajeriyle önceki akşam geç saatlere kadar pazarlık yapan Başkan Gencer, Natxo İnsa'yı bonservisiyle birlikte aldıklarını belirterek şöyle dedi: “Dün toparlanması uzun sürdüğü için uçağa yetişmedi. Bugün saat 14.40 uçağıyla İstanbul'a gelecek. İspanyol futbolcu sağlık kontrolünden geçecek ve kamp perşembe günü biteceği için Isparta'ya gitmeyecek."

26 yaşındaki Natxo İnsa ile 2 yıllığına anlaşıldığını aktaran Başkan Gencer, yapılan transferler içinde en hazır olanının İspanyol futbolcu olduğunu belirtti. Gencer, “İnsa, kamp yaptığı yerden gelecek. Yani her an oynamaya hazır bir futbolcu. İspanya'nın en kaliteli oyuncuları arasında gösteriliyor. Avrupa'nın ünlü hocaları, paylaşım sitelerinde yaptıkları yorumlarda Natxo'nun Antalyaspor'la anlaşmasına inanamadıklarını ifade ediyor" dedi. 

Son Güncelleme: 13.08.2013 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.