İngiliz nihayet geldi

Dün öğle uçağıyla Londra'dan İstanbul'a gelen Arton Ferdinand, direkt Ankara'ya gitti. Sağlık kontrolünden geçen Ferdinand, akşam saatlerinde de kamp katıldı.

06 Ağustos 2013 Salı 12:27
İngiliz nihayet geldi
Medical Park Antalyaspor ile 15 gün önce prensipte anlaşan, ancak çeşitli nedenlerden dolayı kampa katılmayan Arton Ferdinand, dün akşam saatlerinde Türkiye'ye geldi. Eşinin doğumu nedeniyle mazeret bildiren Ferdinand, öğle saatlerinde Başkan Gültekin Gencer'i arayarak, Londra'dan uçağa bindiğini söyledi. Öğleden sonra İstanbul'a inen İngiliz futbolcu, Antalya'ya uğramadan direkt Ankara'ya geçti.

TRANSFERİ KAPATTIK
Ankara Esenboğa Havalimanı'nda Antalyaspor yönetimi tarafından karşılanan Arton Ferdinand, Medical Park Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti ve ardından Rixos Otel'deki kampa katıldı. Başkan Gencer, Ferdinand'ın da diğer yeni transferlerle birlikte cumartesi günü Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda yapılacak imza törenine katılacağını belirtti. Gencer, “Ferdinand ile birlikte transferi kapattık. Ancak gelişmeler ışığında yeni transfer adayı ortaya çıkarsa düşüneceğiz" dedi. 

Son Güncelleme: 06.08.2013 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.