İlk maç Kayseri Erciyes İle..

Antalyaspor, 2013-2014'ün ilk maçını yarın Kayseri Erciyes ile yapıyor.

15 Ağustos 2013 Perşembe 13:27
İlk maç Kayseri Erciyes İle..
Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.

Hayırlı sezonlar
Teknik Direktör Aybaba, ilk sınavın önemine değinerek “Kazanarak başlamak istiyoruz" dedi.

Medical Park Antalyaspor, 2013- 2014 sezonunun ilk maçında bu akşam Kayseri Erciyes ile karşı karşıya geliyor. Uzun hazırlık döneminin ardından son kampı Isparta'da yapan ve dün öğleden sonra evine dönen kırmızı beyazlı takım, akşam saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri'nde çalıştı ve maç saatini beklemeye başladı. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini hatırlatan Teknik Direktör Samet Aybaba, Kayseri Erciyes maçıyla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı:

HEDEF İYİ FUTBOL, İYİ SKOR
“Kazanarak başlamak istiyoruz. Evimizde oynadığımız maçlarda kayıp olmaması gerekir. Bunun bilinci içindeyiz. Tüm oyuncu arkadaşlarımla bu maçın önemini birlikte paylaştık. Tribüne bizi izlemeye gelen taraftara hem galibiyet hem keyif veren bir futbol izlettirmeliyiz. Bunun için herkesin elinden geleni yapacağına inanıyorum." Antalyaspor'da sakatlığı düzelen Deniz Barış'ın oynama ihtimali oldukça zayıf. Son transfer Natxo Insa'nın ülkesinden hazır olarak geldiği, ancak oynayıp oynamayacağı konusunda son kararı Aybaba'nın vereceği açıklandı. 

Son Güncelleme: 15.08.2013 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.