İbradı'da kick boks heyecanı

 ANTALYA'nın İbradı ilçesinde 'Sağlık için spor yap' sloganıyla başlatılan kick boks kursu, katılan öğrencilere başarı belgesi verilmesiyle sona erdi.

19 Haziran 2018 Salı 09:59
İbradı'da kick boks heyecanı

İbradı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Aytekin Aktaş tarafından gençlere sporu sevdirmek ve sağlıklı yaşam alışkanlığı kazandırmak için başlatılan kick boks kursuna İbradı Nefise Yılmaz İpek Ortaokulu'ndan 10 öğrenci katıldı. Kurs katılan öğrencilere başarı belgesi verilmesinin ardından sona erdi.


Polis memuru Aytekin Aktaş, gençlerin hem sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanması hem de hayatlarını disipline ederek boş vakitlerini değerlendirmesi adına projeyi başlattıklarını söyledi. Aileleri çocuklarını spora yönlendirmeye davet eden Aktaş, "Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması, boş zamanlarını kaliteli aktivitelerle değerlendirmesi ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmak amacıyla 'Sağlık için spor yap' sloganıyla yola çıktık" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.