'HERKES GÖRDÜ AMA HAKEM GÖRMEDİ'

ALBİMO Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “80'inci dakikada çok net bir penaltımız verilmedi. Herkes gördü ama hakem ya görmedi, ya da veremedi" dedi.

03 Kasım 2014 Pazartesi 12:49
'HERKES GÖRDÜ AMA HAKEM GÖRMEDİ'
Teknik direktör Mehmet Altıparmak, Osmanlıspor'a 3-1 yenildikleri karşılaşmayı değerlendirdi. Üst sıraları yakalama anlamında çok önemli bir karşılaşma oynadıklarından bahseden Altıparmak, rakibin gücünü ve ne yapabileceğini çok iyi bilerek maça çıktıklarını anlattı. Maça çok iyi başladıklarını aktaran Altıparmak, “Özellikle ilk 5 dakikalık bölümde istediğimiz şekilde oynadık. Rakip ilk geldiği pozisyonda yapılan orta gol oldu. Ona rağmen aynı oyunu devam ettirdik. İlk yarının büyük bölümü üstünlüğümüzle geçti. Rakip çok iyi kontrataklar yaptı. 2 pozisyonları daha oldu. Bizim de birkaç pozisyonumuz oldu. Eğer onlardan birini değerlendirip 1-1 yapabilseydik belki rakibimizi sürklase edebilirdik" dedi.

ERKEN GOL YEDİK
Rakibin çok iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu dile getiren Altıparmak, “Özellikle top onlarda olduğunda çok etkili oldular. Biz planlarımızı buna göre yaptık, ama erken, talihsiz bir gol yedik. Golden sonraki bölümde çok iyi oynadık diyebilirim. Rakibimizi iyi kapattık ve pozisyonlara girdik. Ama golü atamadık. 2'nci yarıda ne yazık ki erken bir gol yedik. Bir kere daha geldiler, o da gol oldu" diye konuştu.

HAKEM PENALTIYI VERMEDİ
Maç 3-0 olduktan sonra oyunu bırakmadıklarını kaydeden Altıparmak, şöyle dedi:

“Maçı 3-1'e getirdik. 80'inci dakikada çok net bir penaltımız verilmedi. Herkes gördü ama hakem ya görmedi, ya da veremedi. 80'inci dakikada 3-2'yi yakalayabilseydik maçı çevirebilirdik. Taraftarımızı da arkamıza almıştık ama ne yazık ki penaltıyı hakem vermedi. Biz 3-1'den sonra sahada müthiş mücadele ettik. Futbolda yenmek de yenilmek de. Bu maçı unutacağız. Sadece 3 puan kaybettik. Uzun süredir iç sahamızdaki yenilmezliğimiz kaybettik ama biz ne duruşumuzdan, ne de oyun şeklimizden hiç bir şey kaybetmedik. Mücadele ettik, oynadık ve kaybettik. Artık bu maçı unutup cuma günü oynayacağımız Boluspor maçı hazırlıklarına başlayacağız."

Son Güncelleme: 03.11.2014 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.