Hentbol Türkiye Kupası'nda hedef ikinci tur

Türkiye Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor, Eskişehir'de 12-14 Eylül'de oynanacak Türkiye Kupası 1. Grup maçları hazırlıklarını sürdürüyor. Baş Antrenör Tayfur Binler, “Amacımız grup maçlarını ilk iki sırada tamamlamak ve ikinci tura yükselmek" dedi.

10 Eylül 2014 Çarşamba 12:26
Hentbol Türkiye Kupası'nda hedef ikinci tur
Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor, Türkiye Kupası 1. Grup maçlarını 12-14 Eylül tarihlerinde Eskişehir'de oynayacak. Birinci turda A Grubu'nda yer alan Antalyaspor, Maliye Milli Piyango, Çukobirlik, Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor takımları ile mücadele edecek. Tek devreli lig usulü oynanacak grup maçlarında ilk 2 sırayı alan takımlar ikinci tura yükselecek. Türkiye Kupası 1. Tur grup maçlarında Antalyaspor, ilk maçını cuma günü saat 16.00'da Adana Çukobirlik ile oynayacak. Cumartesi günü saat 18.00'de Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak Antalyaspor, son maçını da pazar günü saat 15.00'de Maliye Milli Piyango ile yapacak.

'AMACIMIZ İLK İKİ SIRADA TAMAMLAMAK'
Kupa maçı hazırlıklarını Akdeniz Üniversitesi'ndeki Mavi Spor Salonu'nda sürdüren Antalyaspor, perşembe günü müsabakaların oynanacağı Eskişehir'e gidecek. Maça baş antrenör Tayfur Binler ve antrenör Tufan Dağseven yönetiminde hazırlanan Antalyaspor, taktik ve teknik idman yaptı. Tayfun Binler, kupa maçlarının takım açısından lig öncesi hazırlık ve eksikleri görebilmek için önemli olduğunu vurguladı. Grupta Antalyaspor'un yanı sıra Süper Lig'de mücadele eden Maliye Milli Piyango takımının da yer aldığına dikkati çeken Tayfun Binler, “Amacımız grup maçlarını ilk iki sırada tamamlamak ve ikinci tura yükselmek" dedi.


HEDEF İKİNCİ TUR
Antrenör Tufan Dağseven de Süper Lig'de yer alan Antalyaspor ile Maliye Milli Piyango takımlarının ilk grup maçlarında ilk iki sırayı alarak üst tura çıkma olasılığının yüksek olduğunu ifade etti. Grup maçlarında takımının ikinci tura yükselmek amacıyla sahaya çıkacağını aktaran Dağseven, 21 Eylül'de başlayacak Süper Lig'in ilk maçında Antalyaspor'un sahasında İzmir Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağını hatırlattı.

'TAKIM LİGE HAZIR DEĞİL'
Sezonun ilk maçını kazanarak, lige galibiyetle başlamak istediklerini kaydeden Dağseven, takımın lige tam olarak hazır olmadığını söyledi. 3 sporcu transfer etmek istediklerini ifade eden Dağseven, “Şu anda mevcut takımla hedefimiz ligde play off müsabakalarına kalmak. Orta oyun kurucu, sağ oyun kurucu ve sağ kanat oyuncusu transfer edeceğiz. Transfer gerçekleşirse Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 10.09.2014 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.