Hedef dünya şampiyonası

ANTALYASPOR Bisiklet Takımı'nın, Fiberli ile 1 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzaladığı törende antrenör Devrim Ardıç, Ağustos ayında yapılacak dünya şampiyonasına katılmayı hedeflediklerini anlattı.

31 Ocak 2017 Salı 13:35
Hedef dünya şampiyonası
Atilla Vehbi Konuk Tesisler'nde düzenlenen törende konuşan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, amatör şube olan bisiklet branşında sponsorluk sözleşmesi yapmalarının önemini anlattı. Fiberli'nin takıma 1 yıllık ulaşım malzeme ve nakit desteği sağlayacağını dile getiren Tanır, takımın Fiberli Antalyaspor adıyla yarışlara katılacağını söyledi. 2015 yılında kurulan bisiklet takımının ulusal ve uluslararası yarışlarda başarı elde ettiğini aktaran Tanır, "Genç milli takıma seçilen 2 sporcumuz başka kulüplere transfer oldu. Genç başarılı sporcuları kendi bünyemizde tutarak altyapıyı güçlendirmek istiyoruz. Ulusal ve uluslararası yarışlarda Antalyaspor başarıyla temsil edildi. Bu yıl yol bisikletinin dışında dağ bisikletinde de yarışlara katılacağız. Antalya'da bisiklet sporunun öncüsü olacağımıza inanıyorum" dedi.



Antalyaspor'a sponsor olan PSL Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şentürk ise firma olarak spora ve sanata önem verdiklerini anlattı. Şehir içi ulaşımda bisiklet kullanımının yaygınlaştırılmasına dikkati çekmek istediklerini vurgulayan Şentürk, her zaman spora destek vereceklerini dile getirdi. Antalyaspor Vakfı Başkanı Dündar Uluğkay da bisiklet takımına başarı diledi. Antalyaspor'da amatör sporlardaki farklı branşlara verilen önemi anlatan Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu, bisiklet takımının başarılı sonuçlar kazanacağına inandığını söyledi.

Bisiklet takımının antrenörü Devrim Ardıç ise bu yıl Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun düzenleyeceği yarışlara katılacaklarını anlattı. Geçen yıl dünya şampiyonasında 21'inci olduklarını hatırlatan Ardıç, "Öncelikle Türkiye şampiyonasında başarılı olmak istiyoruz. Ağustosta düzenlenecek dünya şampiyonasına katılmayı hedefliyoruz. Bu yıl en az üç uluslararası yarışa katılmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 31.01.2017 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.