Hedef 4'te 4 yapmak

TÜRKİYE Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele veren Antalyaspor'da ligdeki ilk hedef deplasmanda oynanacak Köyceğiz Belediyespor maçını kazanarak 4'te 4 yapmak. Kırmızı beyazlı hentbol takımının başkanı Hakan İrban, “Çok düşük bütçeyle çok sağlam bir kadro kurduk ve deplasmanda rakibimizi yenerek 4'te 4 yaparak yolumuza devam etmek" dedi.

12 Ekim 2021 Salı 09:51
Hedef 4'te 4 yapmak

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) 

Türkiye Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor, ligde oynadığı 3 maçı da kazandı. Düşük bütçeyle geleceğe dönük bir kadro kuran kırmızı beyazlı akdeniz takım lige olağanüstü bir başlangıç gerçekleştirdi. Sezonun ilk haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor maçını 32- 29, başkentte Mamak Belediye GSK'yı 32- 27 yenen takım, son oynadığı Beykoz Belediyespor maçından ise 34- 31 galibiyetle ayrıldı. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'un tek hedefi ise 16 Ekim Cumartesi saat 14.00'te deplasmanda oynanacak Köyceğiz Belediyespor maçını kazanarak yoluna namağlup devam etmek.

'3 MAÇI DA KAZANDIK'

Takım içinde iyi bir uyum sağladıklarını belirten Antalyaspor Hentbol Takımı Başkanı Hakan İrban, “Takım içindeki güzel uyum sayesinde lige iyi bir başlangıç yaptık. Geleceğe dönük çok olumlu bir görüntü verdik ve ligde ciddi işler yapabileceğimizi gösterdik. Maç maç düşünerek yolumuza devam ediyoruz. Ligde şu ana kadar yenilgi yüzü görmeyen tek takımız. Ligin ikinci haftasını bay geçip ve onun dışında oynadığımız 3 maçı da kazandık" dedi.

Çok düşük bütçeyle iyi bir takım kurduklarının da altını çizen İrban, şunları söyledi:

“Çok düşük bütçelerle çok iyi işler yapıyoruz. Çok da iyi bir takım kurduk. Ligde şampiyonluğu hedefleyen ve büyük bütçeli takımlar bulunuyor. Biz hedeflerimizi maç maç belirliyoruz ve her maçımızı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Lige başlarken ligde kalacak bir takım kurmuştuk, biz her maçta galibiyet alarak, sezonu en iyi yerde tamamlamak amacındayız. Şuanki hedefimiz ise Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Köyceğiz Belediyesi maçını da kazanarak hem 4'te 4 yapmak hem de namağlup serimizi sürdürmek."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.