Havva Nur Çutur, Dünya üçüncüsü

DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, Muay Thai Yıldızlar ve Gençler Dünya Şampiyonasında 57 kiloda dünya üçüncüsü olan Havva Nur Çutur'u makamında kabul etti.

06 Ekim 2016 Perşembe 13:33
Havva Nur Çutur, Dünya üçüncüsü
Döşemealtı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü adına 23 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Tayland'ın başkenti Bangkok kentinde düzenlenen Muay Thai Yıldızlar ve Gençler Dünya Şampiyonası'na katılan Havva Nur Çutur, dünya üçüncülüğü elde etti.

"GENÇLERİMİZİN BAŞARISIYLA GURUR DUYUYORUZ"
Belediye Başkanı Turgay Genç'i, ailesiyle ziyaret eden Çutur, spora ve sporcuya verdiği destekler dolayı teşekkür etti. Başkan Turgay Genç, "İlçemiz adına dünya şampiyonasına katılarak üstün başarı sağlayan Havva Nur hepimizin göğsünü kabarttı. İlçede yaşayan gençlerimize de örnek oldu. Her zaman hem kendisinin hem de diğer sporcularımızın yanındayız. Gençlerimizin başarısıyla gurur duyuyoruz" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 06.10.2016 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.