Halide Edip Adıvar'da Babalar Futbol Turnuvası

Toplam Kalite Yönetiminde “Önce Ailem” konulu projesiyle Türkiye birinciliğini Antalya’ya getiren Halide Edip Adıvar Anaokulu, Babalar Futbol Turnuvası’nın beşincisini düzenledi.

06 Aralık 2016 Salı 16:20
Halide Edip Adıvar'da Babalar Futbol Turnuvası
ANTALYA’daki Halide Edip Adıvar Anaokulu’nun her yıl düzenlediği geleneksel Babalar Futbol Turnuvası’nın beşincisi yapıldı. Anaokulundaki öğrencilerin babalarından oluşturulan 8 takımla gerçekleştirilen turnuva, oldukça renkli görüntülere sahne oldu.
Turnuvada kıran kırana bir mücadele sergileyen takımların birbirinden ilginç isimleri de şöyleydi: “Atlı Karıncalar”, “Şirin Yıldızlar-Öğle”, “Şirin Yıldızlar-Sabah”, “Çalışkan Arılar-Öğle”, “Sevimli Mucitler-Sabah”, “Çalışkan Arılar-Sabah”, “Sevimli Mucitler-Öğle”, “Uçan Balonlar-Kulüp”.
Park Antalya Spor Tesislerinde velilerin ve çocukların coşkulu tezahüratları eşliğinde karşı karşıya gelen takımlara gümüş madalyalar verildi.
Bütün takımları eleyerek finale kalan “Çalışkan Arılar-Sabah Grubu” ve “Çalışkan Arılar-Öğle Grubu” takımları şampiyonluk için mücadele ettiler. Çalışkan Arılar Öğle Grubu, Altın Madalya ve 5. Geleneksel Babalar Futbol Turnuvası kupasını kazandı.


























 

Son Güncelleme: 06.12.2016 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.