Güreşçiler futbol şov yaptı

Aksu Belediyespor güreş takımı, futbol maçında hünerlerini sergiledi. Sporcular, birbirinden şık goller atarak izleyenlerden alkış aldı

01 Mayıs 2017 Pazartesi 11:26
Güreşçiler futbol şov yaptı
Aksu Belediyespor Güreş Takımı sporcuları, yorucu geçen antrenmanları neşeli hale getirmek ve değişiklik yaşamak için futbol maçı oynadı. Kulüp Başkanı Mehmet Selvi’nin organize ettiği maçta Başkan Selvi’nin yanısıra, Başkan Yardımcısı Arif Tatar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök, güreş antrenörleri ve sporcular katıldı.

FUTBOLDA DA YETENEKLİLER
Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada güreşçilerin attığı birbirinden şık goller izleyenler tarafından alkışlandı. Minder ve yağlı güreşteki hünerlerini futbol sahasına taşıyan sporcuların performansı, Kulüp Başkanı Mehmet Selvi’nin de beğenisini kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök ise, sahadaki en tecrübeli isim olmasına ragmen, gençlere taş çıkartan porormansı ile dikkat çekti. Bu arada maçta forma giymesi beklenen Kaymakam Aydın Ergün, programındaki yoğunluk nedeni ile etkinliğe katılamadı.


 

Son Güncelleme: 01.05.2017 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.