Grup 1966’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret 

Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Mustafa Yılmaz, Grup 1966 Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız ve grup üyelerini kabul etti.

17 Şubat 2021 Çarşamba 17:17
Grup 1966’dan Başkan Yılmaz’a ziyaret 

ANTALYA (İHA) -

Hasan Subaşı Tesisleri Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette genel kurul süreci ile ilgili taraftar grubuna bilgi veren Başkan Yılmaz, “Antalyaspor’umuzun geleceği ile ilgili kararı Antalya Şehri verecek. Yönetime talip olan başkan ve ekibinin oluşması için çağrılarımızı yaptık. Kulübümüzün en sağlıklı şekilde yönetilebilmesi için çaba gösteriyoruz” dedi. Grup 1966 Antalyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız da yeni gelecek olan yönetime grup olarak destek vereceklerini belirtti. Yapılan görüşme, kulüp binası önünde çekilen fotoğraf ile sona erdi. 

                                         

Son Güncelleme: 17.02.2021 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.