Gençlerin başarısı Altıntaş’a kupa getirdi

Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen ‘Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası’nda Nurcan Rüstem Cömertoğlu Ortaokulu birinci oldu. Kocabelen Ortaokulu 2’inci olurken, turnuvanın 3’üncüsü de Çalkaya 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

23 Mayıs 2022 Pazartesi 14:48
Gençlerin başarısı  Altıntaş’a kupa getirdi

Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ortaokullar arası futbol turnuvası düzenledi. Toplamda 18 okul ve 600 öğrenci katıldı.  Oldukça keyifli mücadelelin sergilendiği turnuva da, Altıntaş Mahallesi’nde bulunan Nurcan Rüstem Cömertoğlu Ortaokulu, turnuvayı namağlup bitirerek şampiyon oldu. Kocabelen Ortaokulu’nun 2’inci olduğu turnuva da Çalkaya 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu da 3’üncü oldu.

Mahallesi adına ortaya konulan bu başarıyı sosyal medya sayfasında paylaşan Altıntaş Mahalle Muhtarı Bilal Çelik, başarı da emeği geçenlere teşekkür etti. Çelik, “Aksu’da düzenlenen Futbol Turnuvasın da Nurcan Rüstem Cömertoğlu Ortaokulumuz şampiyon olmuştur. Okul Müdürümüz Nahit Yeniçeri ’ye ve müdür yardımcılarımıza, buraya kadar tek yenilgi bile aldırmayan Beden Eğitimi Öğretmeni Seda Uğur Hanıma ve yüreklerini ortaya gençlerimize, emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum”dedi.

Son Güncelleme: 23.05.2022 14:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.