Gencer: Transferi kapattık

MEDİCAL Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Gencer, transferi kapattıklarını açıkladı.

09 Ağustos 2013 Cuma 11:40
Gencer: Transferi kapattık
Geniş ve güçlü bir kadroyla sezona başlayacaklarının da altını çizen Başkan Gencer “Bursa'da şampiyonluk yaşamış Gökçek Vederson çok iyi şartlarda geldi. Hocamızla da yaptığımız görüşmeler sonunda tecrübeli ve kaliteli olduğuna inandığımız Vederson'un Antalyaspor'a katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

BREZİLYA'DAN SÜRPRİZ İSİM
Transferi kapattıklarını da ifade eden Gencer, bir açık kapı bırakarak şöyle dedi: “Normal şartlarda ihtiyacımız olan bölgelere gerekli transferleri yaptık. İnanıyorum ki kaliteli yabancılar aldık. Ancak transferi kapatmamız, ilginç bir gelişme karşısında yeni bir oyuncu almayacağız anlamına gelmesin. Bir Brezilyalı oyuncu ile ilgileniyoruz. Bu oyuncu kulübe büyük ekonomik yük getirmeyecek durumda. Eğer böyle bir avantaj söz konusu ise alabiliriz."
 

Son Güncelleme: 09.08.2013 12:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.