Gencer: İşportacı değiliz

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak arasında 'ATSO meclisinde açılan standda kombine bilet satılmaması' polemiği büyüyor.

04 Eylül 2013 Çarşamba 13:05
Gencer: İşportacı değiliz
ATSO Başkanı Budak'ın, "Sayın Gültekin Gencer ve Nafiz Tanır bu meclisin üyesi. Siz stant satışını ölçü olarak kabul edemezsiniz. Keşke Gencer ve Tanır o standın başında olsaydı. Hatta sayın Gencer eline mikrofonu alıp kombine satış duyurusunu yapsaydı" sözlerine, Gültekin Gencer sert çıktı. Gencer, “Biz işportacı değiliz. Antalyaspor başkanıyız. Birimiz de Antalyaspor dernek başkanı. Biz buraya pazarcılık yapmaya gelmedik" karşılığını verdi.

STANT TALEBİ ATSO'DAN GELDİ
ATSO meclisinde kombine bilet satılmaması yönünde serzenişte bulunmadıklarını, ancak ATSO Başkanı Budak'ın konuyu farklı platforma taşıdığına dikkati çeken Gültekin Gencer, “Ben, açıklamamda Meclis başkanlığının üzerine basa basa acizliğinden bahsettim. O benim de meclis başkanım. Stant açma talebi kendilerinden geldi. Dilek hanım ve personel müdürü bizi aradı. Stant kurulmasıyla ilgili talepte bulundular. Bizim talebimiz olmadı. Onların talebi doğrultusunda orada stant kuruldu. Nihayetinde bilet satılmadı. Tabii ki ben birtakım üzüntüler duyarım. Biz de o meclisin bir parçasıyız. Bize 'Satılan 6 bin 500 kombine bileti kim aldı' dendi. Bu kimler denilirken, ATSO üyeleri kastedildi. Zaten Antalya'da ticaret yapıyorsan ATSO üyesi olmak zorundasın. ATSO üyesi olmazsan, ticaret yapamazsın. Bizim orada bahsettiğimiz olay meclis üyelerinin bilet almamasıyla ilgiliydi" diye konuştu.

PAZARCILIK YAPMAYA GELMEDİK
Meclisteki üyelerin çoğunluğunun önceden bilet aldığına da dikkate çeken Gencer, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bunu kabul ediyorum. Biz meclistekilerin duyarsızlığından kesinlikle bahsetmedik. Orada görmemiş olabilirsiniz ama Meclis Başkanı Çetin Osman Budak'ın orada bizimle ilgili bir hitabı olmuş. Bizim orada mikrofonu elimize alıp tezgahın arkasına geçmemizle ilgili bir hitabı olmuş. İnşallah dil sürçmesidir diye düşünüyorum. İnşallah gazeteci arkadaşların yanlış yazmasıdır diye düşünüyorum. Biz işportacı değiliz. Antalyaspor başkanıyız. Birimiz de Antalyaspor dernek başkanı. Biz buraya pazarcılık yapmaya gelmedik." 

Son Güncelleme: 04.09.2013 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.