Gaziantep'te zor gece

Antalyaspor, sezonun 2'nci haftasında deplasmanda Gaziantepspor'a konuk oluyor.

23 Ağustos 2013 Cuma 12:14
Gaziantep'te zor gece
Kırmızı beyazlı takımda, Gökçek Vederson kadrodan son anda çıkarıldı. Ferdinand ile İnsa'nın bugünkü maçta yan yana oynaması bekleniyor. Aybaba "Kazanamıyorsak kaybetmeyeceğiz" dedi.

Medical Park Antalyaspor'da nefesler tutuldu. Sezonun ilk haftasında evinde oynadığı Kayseri Erciyes ile golsüz berabere kalan kırmızı beyazlıları, Gaziantep'te zor bir 90 dakika bekliyor. Antalyaspor'da son anda kadrodan çıkartılan Gökçek Vederson'un 2 hafta daha görev alamayacağı açıklandı. Hafta boyunca antrenmanlarda sergiledikleri yüksek performansla göz dolduran Anton Ferdinand ile Natxo İnsa'nın, savunmanın önünde yan yana oynayabilecekleri belirtildi.

TOPLU HÜCUM TOPLU SAVUNMA
Özel uçakla Gaziantep'e giden Antalyaspor kafilesinde eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra taraftar ile basın mensupları bulunuyor. Gaziantep maçının son derece zor geçeceğine dikkati çeken Teknik Direktör Samet Aybaba, toplu hücum, toplu savunma anlayışı ile sahaya çıkacaklarını söyledi. Aybaba, "Puan ya da puanlarla dönmek için elimizden geleni yapacağız. En azından kazanamıyorsak kaybetmeyeceğiz" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 23.08.2013 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.