Galibiyet sevincine 'baba' coşkusu

ANTALYASPOR'un Gaziantepspor'u deplasmanda yendiği maçın ardından kırmızı beyazlılar uçakta 3 puanın sevincini doyasıya yaşadı. Futbolcular, başkan Ali Şafak Öztürk'ten galibiyet primini artırarak açıklamasını talep etti. Aynı uçakta yolculuk yapan Öztürk'ün babası Fikret Öztürk, yönetimin vereceği prim miktarını 50 bin liraya tamamlama sözü verdi.

16 Ocak 2017 Pazartesi 13:21
Galibiyet sevincine 'baba' coşkusu
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Gaziantepspor'un yeni stadının açılışında rakibini 3-0 yenerek, ikinci yarıya galibiyetle başladı. Kırmızı beyazlılar Gaziantep deplasmanından elde ettiği sonuçla puanını 25'e çıkararak, ligde 7'nci sıraya yükseldi. Gaziantep'e özel uçakla giden Antalyaspor kafilesi, maç sonrası dönüş yolunda galibiyet sevincini doyasıya yaşadı. Antalyaspor yöneticileri, taraftar, teknik ekip ve alt yapı sporcularının yer aldığı uçakta kazanılan 3 puan marşlarla kutlandı. Uçak havalanmadan önce Antalyaspor'un maçtaki ilk golünü atan Mbilla başta olmak üzere futbolcular, uçağın arka bölümünden yönetimin yer aldığı ön bölüme marşlar söyleyerek yürüdü.



Futbolcular, 'büyük başkan' tezahüratı yaptıkları Ali Şafak Öztürk'ten galibiyet primini açıklamasını istedi. Öztürk'ün, futbolcuların isteğine esprili surat ifadeleriyle sessiz kalması üzerine Mbilla ve beraberindekiler Öztürk'ün babası Fikret Öztürk'e 'büyük baba' tezahüratı yaptı. Fikret Öztürk de "Başkan orada o ne derse" dedi. Bunun üzerine Mbilla ve futbolcular 'Başkan yorgun, büyük baba' diyerek şakalaşmaya devam etti. Futbolcularla yaşanan ilginç diyalogun ardından Fikret Öztürk, "Yönetimin vereceği prim ne kadarsa, ben de 50 bin liraya tamamlayacağım" diyerek, galibiyet primini yükseltme sözü verdi. Yönetimin 15 bin lira olarak karar aldığı galibiyet primi, uçaktaki coşkuya Fikret Öztürk'ün de katılımıyla 50 bin liraya yükseldi.
Futbolcular galibiyet sevinci kutlamalarını özçekim yaparak tamamladı. 


Son Güncelleme: 16.01.2017 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.