Futbolcular moral yemeğinde buluştu

ANTALYASPOR'un başarılı orta saha oyuncusu Zeki Yıldırım, Kasımpaşa maçı öncesi moral amacıyla düzenlediği etkinlikte takım arkadaşları, teknik heyet, bazı yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek, keyifli vakit geçirdi.

25 Mayıs 2017 Perşembe 16:49
Futbolcular moral yemeğinde buluştu
Antalyasporlu futbolcular, yönetim kurulu üyeleri, idari personel ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Konyaaltı'nda Atatürk Bulvarı üzerindeki Usta Et Restaurant'ta buluştu. Başarılı orta saha oyuncusu Zeki Yıldırım tarafından Kasımpaşa maçı öncesi moral amacıyla düzenlenen etkinliğe, teknik direktör Rıza Çalımbay, takım kaptanı Eto'o başta olmak üzere tüm futbolcular katıldı.
Usta Et Restaurant ortaklarından Vahap Yüce, Antalyasporlu teknik heyet ve futbolcuları, mekanında ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi.
Futbolcuların bir arada sohbet ettiği etkinlikte kırmızı beyazlılar keyifli vakit geçirdi. Zeki, etkinlikte yaptığı konuşmada Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarını kazanıp ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi. Takım arkadaşlarının sakatlık yaşamadan sezonu bitirmesini dileyen Zeki'ye futbolcular alkışlarıyla destek verdi.


Son Güncelleme: 25.05.2017 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.