Finike'de basketbol turnuvası

TÜRKİYE Basketbol Federasyonu 3X3 Sokak Basketbolu Türkiye Turu Antalya-Finike Etabı sona erdi.

20 Haziran 2016 Pazartesi 11:40
Finike'de basketbol turnuvası
 Finike Fuar alanında kurulan sahada yapılan karşılaşmalara İzmir, Burdur, Denizli, Mersin, Afyonkarahisar, Isparta, Kayseri, Ankara ve Antalya'dan toplam 35 takım katıldı. Batı Antalya Bölgesi'nde ilk kez düzenlenen ve 2 gün süren turnuva Finikeliler tarafından ilgi ile izlendi.



Finike Belediyesi, Türkiye Basketbol Federasyonu ile Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla organize edilen turnuvanın başarıya ulaştığını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Yıldız, birinci olan takımların İstanbul'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na iştirak edeceğini söyledi. İlçe Müdürü Yıldız, "İlk kez düzenlediğimiz turnuvayı sorunsuz olarak kapadık ve bölge halkı tarafından ilgiyle izlendi. Önümüzdeki yıllarda da düzenlenebilmesi için ilçe olarak girişimlerde bulunacağız" diye konuştu.



Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Son Güncelleme: 20.06.2016 11:41
Anahtar Kelimeler:
Antalya Finike
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.