Filenin prensleri ve prensesleri

Aksu Anadolu Lisesi sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi. Voleybolda ‘İl Üçüncüsü’ olan gençlerimiz, bölge karşılaşmalarında Antalya’yı temsil edecekler.

16 Ocak 2017 Pazartesi 12:20
Filenin prensleri ve prensesleri
ANTALYA’da düzenlenen voleybol müsabakaları Aksulu gençlerin başarısına sahne oldu. Aksu Anadolu Lisesi, hem kızlarda hem de erkeklerde Antalya Üçüncüsü oldular. Aksulu gençler, önümüzdeki günlerde yapılacak bölge karşılaşmalarında Antalya’yı temsil edecekler. Okulun internet sitesinde yer alan açıklamada, “Emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenlerimize ve üstün gayretleri ile bu başarıya ulaşmamızı sağlayan öğrencilerimize çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” denildi. Aksu Anadolu Lisesi, önceki yıllarda da çeşitli sportif başarılara imza atmıştı.




 

Son Güncelleme: 16.01.2017 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.