Fenerbahçe Spor Okulu'na tahliye

ANTALYA'da falezler üzerinde, içersinde Fenerbahçe Lara Futbol Okulu'nun sahası ile çay bahçelerinin yer aldığı işletmeler, Muratpaşa Belediyesi tarafından sözleşme süresi sona erdiği gerekçesiyle tahliye edildi.

25 Nisan 2016 Pazartesi 16:23
Fenerbahçe Spor Okulu'na tahliye
Fener Mahallesi Eski Lara Yolu'ndaki falez üzerinde 5 dönüm arazide yer alan spor tesisi ile çay bahçesi Muratpaşa Belediyesi tarafından tahliye edildi. Belediye ait arazide kiralama süresi sona eren işletmenin zamanında boşaltılmaması nedeniyle belediye ekipleri sabah saatlerinde içersinde Fenerbahçe Spor Okulları Lara Futbol Okulu'nun sahası ile çay bahçeleri bulunan alana geldi. Kepçe ve iş makinelerinin de yer aldığı tahliye işleminde çevik kuvvet polisi de tedbir amaçlı güvenlik önlemi aldı.



Daha sonra işletme sahipleri çalışanlarıyla çay bahçesi ve spor tesisindeki eşyaları boşalttı.

Son Güncelleme: 25.04.2016 16:25
Anahtar Kelimeler:
Antalya Lara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.