'Eyvah! Ringde Babam Var'

KEPEZ Belediyesi Spor Okulları, tekvando eğitimi alan çocukları babalarıyla ringe çıkardı. 'Eyvah! Ringde Babam Var' etkinliğinde babalar çocuklarıyla ter dökerken, annelerde fotoğraf kareleri ile anı ölümsüzleştirdi.

13 Ocak 2020 Pazartesi 12:50
'Eyvah! Ringde Babam Var'

Kepez Belediyesi, spor okullarında tekvando eğitimi alan çocukları babalarıyla antrenmanda bir araya getirdi. 'Eyvah! Ringde Babam Var' etkinliğiyle tekvando eğitimi alan 320 sporcu babalarıyla ringe çıktı. Farkındalık oluşturmayı amaçlayan etkinliğe katılan 6-18 yaş grubundaki çocuklar babaları ile kıyasıya mücadele etti. Turgut Özal Spor Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte babalar çocuklarıyla ter dökerken, annelerde fotoğraf kareleri ile anı ölümsüzleştirdi.

'BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ'

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de 'Eyvah! Ringde Babam Var' etkinliğine katılarak, ailelerin çocuklarıyla geçirdikleri keyifli ana ortak oldu. İnsanların aileleri ile geçirdikleri zamanın en değerli an olduğuna dikkati çeken Başkan Tütüncü, "Bugün çok güzel bir organizasyonda daha bir aradayız. Sevgili çocuklarımız burada çok değerli hocalarımızla çok güzel vakit geçiriyor. Hayatta en önemli şey aile olarak çocuklarımızla vakit geçirebilmek. Biz istedik ki burada, bu programlarla sevgili ailelerimiz evlatlarıyla gurur duysunlar. Aile olma bilincimize de bir katkı sağlayalım istedik. Onlara pırıl pırıl bir gelecek diliyoruz. En çok ihtiyaç duydukları şey aile ilgisi ve sevgisidir, biz onların her birini kendi çocuğumuz gibi gördük ve kocaman bir aile olduk. Aile saadetimiz yuvalarınızdan hiç eksik olmasın" dedi.

Son Güncelleme: 13.01.2020 12:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.