Evdeki yenilgi 'ceza'sız kalmayacak

Başkan Gencer "Hocamızın da vereceği rapor doğrultusunda uygulanacak ceza sistemi, Bursa maçıyla başladı" dedi.

02 Eylül 2013 Pazartesi 13:15
Evdeki yenilgi 'ceza'sız kalmayacak
Medical Park Antalyaspor'da önceki dönemlerde uygulanan ceza ve prim sistemi değişiyor. Son kongrede bayrağı devralan Gültekin Gencer başkanlığındaki yönetim kurulu, içeride oynanan karşılaşmalarda alınacak yenilgiye, dışarıda kazanılan beraberlik ve galibiyetin yarısı kadar ceza ödenmesi kararı aldı. Buna göre Bursaspor yenilgisinden dolayı futbolculara 5'er bin lira ceza verildi. Başkan Gencer, hocanın raporu doğrultusunda uygulayacakları ceza ve prim sisteminin eksiksiz uygulanacağını belirtti.

Antalyaspor Başkanı Gencer şöyle devam etti: “Biz beraberliğe ve galibiyete nasıl prim veriyorsak, kendi sahamızda alacağımız yenilgiye de ceza verme hakkına sahibiz. Bunu yaparken hocamızın görüş ve raporu geçerli olacak." Dünyanın her yerinde aynı sistemin uygulandığına da dikkat çeken Gencer, “Futbolcunun 90 dakika içerisindeki performansı, mücadele ve hırsı, hocamız tarafından bir raporla belirlenecek ve biz de ona göre hareket edeceğiz." 

Son Güncelleme: 02.09.2013 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.