Ersun Yanal İstifa Etti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Aziz Yıldırım'la arasındaki problemler nedeniyle görevi bıraktığını duyurdu.

09 Ağustos 2014 Cumartesi 17:32
Ersun Yanal İstifa Etti
Fenerbahçe'de Ersun Yanal depremi! Anadolu Ajansının haberine göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal son günlerde yaşanan gelişmeler üzerine istifa etti. Ersun Yanal, istifa kararını yönetim ile birlikte Anadolu Ajansına gönderdi. Geçtiğimiz sezon takımın başına getirilen tecrübeli teknik adam, sarı-lacivertlileri şampiyonluğa taşımıştı.

ERSUN YANAL'DAN İLK AÇIKLAMA
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Ersun Yanal, Anadolu Ajansı'na yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nde çalıştığı süre boyunca teknik direktör olarak görev almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" ifadesini kullandı.

"İLKELER, PARADAN HER ZAMAN DAHA ÜSTÜNDÜR"
Teknik direktörlüğü süresince kendisine destek veren Fenerbahçe taraftarına, yönetimine, medya ve spor kamuoyuna teşekkür eden Yanal, ülke futboluna her düzeyde katkıda bulunmaya devam edeceğini belirterek, "İlkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur" diye görüşlerini aktardı.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ ?
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son günlerde medyada yayınlanan haberlerin ardından dün basının karşısına çıkmıştı. Yıldırım, takımın fazla izin ve tatil yaptığını savunarak, bu konuda Ersun Yanal'ı uyardığını doğrulamıştı. Yıldırım "Uyarılarımız dinlenmezse gerekeni yaparız ama şu anda böyle bir durum yok" diye konuşmuştu. 

Son Güncelleme: 09.08.2014 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.