El Kabir kazandırdı

ANTALYASPOR, milli maç nedeniyle lige verilen arada Giresunspor ile oynadığı hazırlık maçını El Kabir'in attığı 3 golle kazandı.

26 Mart 2017 Pazar 12:31
El Kabir kazandırdı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, milli maç nedeniyle lige verilen arayı hazırlık maçı oynayarak değerlendirdi. Belek'teki bir otelin sahasında 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile karşılaşan kırmızı beyazlılarda teknik direktör Rıza Çalımbay, fazla forma şansı bulamayan futbolcular ile genç oyunculara şans tanıdı. Antalyaspor, Ozan Özenç, Atakan Cangöz, Kenan Horic, Yusuf Çelik, Muammer Can Kocabıyık, Sandro Cordeiro, Harun Alpsoy, Yekta Kurtuluş, Jean Armel Drole, Anıl Koç ve El Kabir'den oluşan kadrosuyla sahaya çıktı. İlk yarıda iki gol atan El Kabir, 72'nci dakikada da rakip kalenin filelerini havalandırdı. El Kabir'in hat trick yaparak yıldızlaştığı maçı Antalyaspor 3-2 kazandı. 

Son Güncelleme: 26.03.2017 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.