Dünya yıldızlarını izlemenin bedeli 49 TL'den başlıyor

ANTALYASPOR'un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto'o'nun adını taşıyan vakfın Afrikalı çocuklar yararına düzenlediği ve dünya yıldızlarının top koşturacağı karşılaşma, 16 Temmuz akşamı oynanacak.

13 Temmuz 2016 Çarşamba 13:21
Dünya yıldızlarını izlemenin bedeli 49 TL'den başlıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da sahaya çıkacağı özel maçın biletleri, 49 TL ile 399 TL arasında satışa sunuldu.

Samuel Eto'o Vakfı'nın 10'uncu yıl etkinliği kapsamında Antalya'da düzenlenecek yıldızlar futbol karşılaşması, 16 Temmuz akşamı saat 20.00'de Antalya Arena'da oynanacak. Afrikalı çocuklar yararına düzenlenen özel maçta, Maradona, Messi, Neymar, Suarez, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick, Aubameyang, Iniesta ve Arda Turan gibi dünya yıldızları oynayacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA SAHADA
Bu özel karşılaşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da forma giyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de sahaya çıkacak.

Dünyaca ünlü yıldızlar 15 Temmuz Cuma günü Antalya'da olacak ve tamamı Belek'teki Regnum Carya Hotel'de konaklayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu özel maç için 16 Temmuz akşam saatlerinde Antalya'da olacak. Öncesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Döşemealtı'nda temeli bir yılı aşkın süre önce atılan Antalyaspor Kamp ve Spor Tesisleri'ne inceleme gezisi yapması planlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından özel maç için Antalya Arena'da dünyaca ünlü yıldızlarla sahaya çıkacak.

Samuel Eto'o'nun ev sahipliğindeki organizasyon için 16 Temmuz akşamı Regnum Carya Golf&Spa Resort'ta, dünya ve Türk futbolunun ünlü yıldızlarının yanı sıra, seçkin davetli topluluğunun katılacağı bir de gala düzenlenecek.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI
33 bin kişinin izlemesi beklenen karşılaşma için bilet fiyatlarında yapılan yeni düzenleme hakkında Samuel Eto'o Vakfı'ndan da açıklama yapıldı. Toplam 4 kategorideki bilet fiyatlarının, maçın izlenebileceği konuma göre değişiklik gösterdiği belirtildi. Açıklamada, 900 TL olan birinci kategori bilet fiyatlarının 399 TL'ye düşürüldüğü kaydedildi. İkinci kategori bilet fiyatları 99 TL, üçüncü kategori 69 TL ve dördüncü kategori 49 TL olarak açıklandı. Karşılaşmadan elde edilecek gelirin, Samuel Eto'o Vakfı'na aktarılacağı belirtildi. Karşılaşmanın biletleri ise www.biletix.com ve www.aerobilet.com.tr adreslerinden satışa sunuldu.

120 BİN ZİYARETÇİ
Samuel Eto'o Vakfı'ndan yapılan açıklamada, Antalya ve Türkiye'nin tanıtımı için çok önemli bir fırsat olacak etkinliğe katılan sayısının, özellikle yabancıların aileleriyle birlikte gelmeleri halinde 120 bine ulaşacağı kaydedildi. 

Son Güncelleme: 13.07.2016 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.