Döşemealtı’nda “Yaza Elveda Okula Merhaba” futbol şenliği

Döşemealtı’nda okulların açılması nedeniyle “Yaza Elveda Okula Merhaba” futbol şenliği düzenlendi.

13 Eylül 2021 Pazartesi 15:47
Döşemealtı’nda “Yaza Elveda Okula Merhaba” futbol şenliği

ANTALYA (İHA) 
Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı ev sahipliğinde ilçede yaşayan 5-12 yaş gurubu çocukların katıldığı futbol şenliği sona erdi. 2 gün süren 153 sporcunun katıldığı şenlikte geleceğin futbolcularını aileleri de tribünlerden destekleyerek yalnız bırakmadı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, futbolculara Türk bayrağının yanı sıra katılım sertifikalarını dağıtırken, maçları tribünden izledi. Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sportif Direktörü Abdullah Tanyolaç, Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk’e bağlı nesiller yetiştirmek için gençleri sporla buluşturduklarını belirterek, “Başkanımız Turgay Genç amatör spora ve sporculara çok önem veriyor. Onun ilçe gençlerine verdiği değer bizleri çok daha güzel işler yapmamız için adeta ateşliyor. Spor yapan ruh ve beden sağlığı gelişmiş bireyler yetiştirmek en büyük hedefimiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.