Dişi kramponların hedefi şampiyonluk

TÜRKİYE Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde mücadele eden 1207 Döşemealtı Kadın Futbol takımı, 4 maçta topladığı 10 puanla namağlup liderliğini sürdürüyor. Pazar günü saat 10'00'da Adana İdman Yurdu takımını ağırlayacak olan kırmızı-beyaz-siyahlı ekibin hedefi güzel futbol ve 3 puan.

09 Aralık 2016 Cuma 11:53
Dişi kramponların hedefi şampiyonluk
Ligin 5'inci haftasında sahasında Adana İdman Yurdu ekibini konuk edecek 1207 Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı, yarın yapacağı son idmanla kendi tesislerinde kampa girecek. Pazar günü Zeytinköy Stadı'nda Adana İdman Yurdu takımı ile karşılaşacak olan Antalya temsilcisinde cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

Her maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan kırmızı-beyaz-siyahlı ekip, pazar günü sahasında Adana İdman Yurdu Kadın futbol takımını konuk edecek. Sportif Direktör Hüseyin Türk, sakat ve cezalı oyuncularının bulunmadığını söyleyerek, "Ligde hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik aldık. Biz her maça final havasında hazırlanıyor ve çıkıyoruz. Disiplinli çalışmalarımızı sürdürüp maçlarda da aynı disiplinle Antalya ve Döşemealtı'na güzel duygular yaşatmak istiyoruz" dedi. 

Son Güncelleme: 09.12.2016 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.