Ceylan: Kazanmak için çıkacağız

ANTALYASPOR Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, "Önümüzdeki Denizlispor maçından başlayarak tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkacağız. Denizlispor deplasmanında 3 puan kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

10 Nisan 2015 Cuma 10:42
Ceylan: Kazanmak için çıkacağız
PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, yarın deplasmanda Denizlispor ile oynayacak. Denizli'de kamp yapan kırmızı beyazlılar, karşılaşmadan 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Altınordu mağlubiyeti sonrası haftayı 5'inci sırada tamamlayan Antalyaspor'un, ligde lider Kayserispor'un 13, Adana Demirspor'un 5, Albimo Alanyaspor'un 2, Osmanlıspor'un 1 puan gerisinde, 6'ncı sıradaki Şanlıurfaspor'la da 43'er puanı bulunuyor. Süper Lig'e yükselmeyi amaçlayan Antalyaspor, üst sıralardan kopmamak için Denizlispor maçında 3 puan hedefliyor.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, ligin kalan haftalarında kırmızı beyazlı takımın tüm maçları final havasında oynayacağını belirtti. Ligde üst sıralardaki rakip takımların puan kaybetmesini bekleyip, Antalyaspor'un da maçlarını kazanmasını istediklerini kaydeden Ceylan, "Önümüzde Denizlispor maçından başlayarak tüm maçları kazanmak için sahaya çıkacağız. Denizlispor deplasmanında 3 puan kazanacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

'SAHİP ÇIKIN' ÇAĞRISI

Antalyaspor taraftarına çağrı yapan Ceylan şunları söyledi:

"Antalyaspor taraftarının takımı sonuna kadar destekleyip, motive etmesini umuyoruz. Camia kültürünün oluşması sadece yönetim kurulu üyeleri, futbolcuları ya da yöneticileri ile olmuyor. Taraftar en önemli unsur. Taraftar sonuna kadar desteklerse takıma olumlu katkısı olacaktır. Takımı motive etmeye yönelik destek tribüne gelen insanların artmasına da etken olacak. Herkesin takıma sahip çıkmasını istiyoruz." 

Son Güncelleme: 10.04.2015 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.