Çevrelili öğretmenler çifte şampiyon

ANTALYA'nın Demre ilçesinde düzenlenen Öğretmenler Voleybol ve Futsal Turnuvası'nın şampiyonu Çevreli Bozoğlu Tarkun İlk ve Ortaokulu öğretmenleri oldu.

23 Kasım 2019 Cumartesi 10:40
Çevrelili öğretmenler çifte şampiyon

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Demre Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvalarda maçlar büyük heyecana sahne oldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Öğretmenler Voleybol Turnuvası'na 11 takım katıldı. Yarı final maçlarında Anadolu Lisesi, Yunus Emre İlkokulu'nu 2-0, Çevreli İlk ve Ortaokulu - Ayşe Öğretmen Ana Okulu'nu 2-1 yenerek finale yükseldi. 5 set üzerinden oynanan finalde maçında Çevreli İlk ve Ortaokulu, Anadolu Lisesi'ni 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Anadolu Lisesi ikinci oldu. Turnuvada üçüncülüğü Yunus Emre İlkokulu'nu 2-0 yenen Ayşe Öğretmen Ana Okulu kazandı.

Futsal Turnuvası'nın yarı final maçlarında ise Çevreli Bozoğlu Tarkun İlk ve Ortaokulu, Karabucak İlk ve Ortaokulu'nu 4-2, Yunus Emre İlkokulu - Ekol Okulları'nı 6-3 yenerek finale yükseldi. Final maçında Yunus Emre İlkokulu'nu 6-3 yenen Çevreli Bozoğlu Tarkun İlk ve Ortaokulu turnuvanın şampiyonu oldu. Yunus Emre İlkokulu ikinci oldu. Turnuvada üçüncülüğü Ekol Okulları'nı 3-0 yenen Karabucak İlk ve Ortaokulu kazandı.

Ayrıca öğretmenler arasında düzenlenen 14 öğretmenin katıldığı satranç turnuvasında, şampiyonluğu Muhammet Ali Yunusoğlu, ikinciliği Turan Demirtaş, üçüncülüğü Ramazan Dikici kazandı. 65 öğretmenin katıldığı masa tenisi turnuvasında birinciliği Ufuk Akın, ikinciliği Tahir Orhan, üçüncülüğü de Ali Palaz kazandı.

Şampiyonalarda dereceye giren takımlara ve sporculara kupa ve madalyaları 25 Kasım Pazartesi günü düzenlenecek törenle verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.