Çavuşoğlu öğrencilere mektup dağıttı

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde uygulanan Alanyasporum Okulumda projesi kapsamında Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine projenin amacını anlatan mektup dağıtıldı.

30 Mayıs 2017 Salı 17:22
Çavuşoğlu öğrencilere mektup dağıttı
Aytemiz Alanyaspor Kulübü ile Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Alanyasporum Okulumda' projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerin son durağı Nebahat Şifa Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Etkinlik kapsamında Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, öğrencilere projenin amacını anlatan birer mektup dağıttı. Başkan Çavuşoğlu, okulun başarılı öğrencilerine ise madalyalarını verdi.



Başkan Çavuşoğlu, 2023 yılına kadar sürecek proje kapsamında öğrencilere Alanyaspor sevgisinin aşılanacağını söyledi. Aidiyet duygusu gelişen gençlerin yetişmesine katkıda bulunacaklarını belirten Başkan Çavuşoğlu, "Alanyaspor Store otobüsünü uygun zamanlarda okulunuza getirerek ürünleri indirimli olarak almanızı sağlıyoruz. En önemlisi de takımına sahip çıkan ahlaklı taraftar yetiştireceğiz" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de "Alanyaspor, Türkiye'nin en büyük ligi olan Süper Lig'de mücadele eden iki ilçe takımından birisidir. Her hafta maçlarımız televizyondan canlı olarak yayınlanmakta, spor programlarında Alanyaspor konu edilmekte, yazılı ve görsel basın tarafından sürekli takip edilmektedir. Bu durum Alanya'mızın ülke çapında, hatta Avrupa ve dünyada tanıtımına katkı sağlamaktadır" diye konuştu.



Proje Yardımcısı Yusuf Yılmaz ve Okul Müdürü Nuri Çakan da proje kapsamında beden eğitimi öğretmenleri gözetiminde passolig kartı çıkaran öğrencilerin gelecek sezon da maçları ücretsiz izleyebileceğini kaydetti. Okulda açılan Alanyaspor Store standında ise turuncu yeşilli ürünler öğrencilere indirimli olarak satışa sunuldu.
Etkinliğe Başkan Yardımcısı Mehmet Uslu, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Sportif Direktör Taner Savut ve Genel Müdür Ali Topal da katıldı. 

Son Güncelleme: 30.05.2017 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.