Çalışkan : Takımdan memnunum

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Lig A Grubu'nda mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyespor antrenörü Hüseyin Çalışkan, oynadıkları 3 maçta da mağlup olan takımının mevcut kadroyla en iyi performansı sergilediğini söyledi.

31 Ekim 2014 Cuma 10:39
Çalışkan : Takımdan memnunum
Antalya Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı oynadığı 3 maçta da yenilgi aldı. Ligde 1 puanla 10'uncu sırada bulunan Antalya Büyükşehir Belediyespor, 4'üncü maçını deplasmanda Arkasspor'la oynayacak. Arkasspor maçına özel hazırlanan takım, İzmir deplasmanında galibiyeti hedefliyor. Antalya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Hüseyin Çalışkan, ligde oynadıkları 3 maçta da galibiyet elde edememelerine rağmen, takımın mücadelesinden memnun olduğunu dile getirdi.

Fikstürün takım adına dezavantaj oluşturduğunu savunan Antrenör Çalışkan, ligdeki 3 maçı da zorlu rakipler karşısında oynadıklarını belirtti. Oyuncularının en iyi performansı sergilemek için mücadele ettiğini vurgulayan Çalışkan, mevcut kadroyla en iyi performansı sergilediklerini söyledi. Arkasspor maçının önemini vurgulayan Çalışkan, "Arkasspor maçı 6 puanlık bir maç. Hedefimiz galibiyet. Birkaç maç kazanmamız halinde oyuncularımın güveni artacaktır. Takımımdan memnunum oyuncularım mücadele ve hırsıyla dikkat çekiyor" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 31.10.2014 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.