Çalımbay'a 'Beşiktaş' sorusu

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, öğrencilerle söyleşide seneye Avrupa kupalarında oynamayı hedeflediklerini belirtti. Futbolculuk yıllarında Beşiktaş'a karşı hiç forma giymediğini anlatan Çalımbay, "Teknik direktörlüğümde Beşiktaş'a rakip oldum. Hep de kazanmayı düşündüm" dedi.

20 Ocak 2017 Cuma 15:42
Çalımbay'a 'Beşiktaş' sorusu
Antalyaspor Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yönetim kurulu üyesi Emin Altıner, Antalya'da özel bir kolejin konuğu oldu. Çalımbay ve Altıner, okuldaki söyleşide öğrenci ve öğretmenlerin sorularını yanıtladı. Öğrenciler, Rıza Çalımbay'a, 'İlk oynadığınız maçta neler hissettiniz', 'En çok zorlandığınız maç hangisiydi', 'Beşiktaş'a rakip olduğunuzda hangi duyguları yaşıyorsunuz', 'Antalyaspor'da şampiyonluk hedefiniz olacak mı' şeklinde sorular yöneltti.

SENEYE AVRUPA KUPALARI
Teknik direktör Çalımbay, "İlk profesyonel maçımı oynadığımda 17 yaşımdaydım. Tabii ki kelimelerle anlatılamayacak kadar heyecanlıydım. O maçın nasıl bittiğini anlayamadım. Ben bütün maçları ciddiye alırım. Hiç maç ayrımı yapmazdım. Hepsine de zor maç gözüyle bakardım. Profesyonel futbolculuğum sadece Beşiktaş'ta geçti, futbolcu olarak hiç Beşiktaş'a karşı oynamadım. Teknik direktörlüğümde Beşiktaş'a rakip oldum. Hep de kazanmayı düşündüm. Kasımpaşa'yı çalıştırırken de Beşiktaş'ı yendim. Bizim zamanımızda takım içinde arkadaşlık bağları çok kuvvetliydi. Fazla transfer yapılmazdı. Sezonda 1-2 takviye yapılırdı. Uzun yıllar aynı kadro oynardı. Antalyaspor'da bu sezon hedefimiz ilk 10 içinde, iyi bir yerde bitirmek. Ama gelecek sezon Avrupa kupaları için mücadele edeceğiz. Şu anda da zaten gelecek sezonun kadrosunu oluşturuyoruz" diye konuştu.
Çalımbay, öğrencilere mutlaka sporla ilgilenmelerini, ancak eğitimden geri kalmamaları gerektiğini söyledi.

FORMA İMZALATTILAR
Yönetim olarak teknik kadronun görevine karışmadıklarını anlatan Emin Altıner de kulüp giderlerinin finansmanı, mali ve idari yapının organizasyonu ile ilgilendiklerini söyledi. Altıner, öğrencilere Antalyaspor'un maçlarına gelip takımı desteklemeleri çağrısı yaptı. Söyleşi sonunda Çalımbay ile Emin Altıner'e çiçek ve plaket verildi. Çalımbay da öğrencilerin formalarını imzaladı.

Son Güncelleme: 20.01.2017 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.