Büyükşehir Levent Lüle ile anlaştı

Bu sezon Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele edecek olan Antalya Büyükşehir Belediyespor, koç Levent Lüle ile anlaştı.

13 Ağustos 2013 Salı 13:24
Büyükşehir Levent Lüle ile anlaştı
Antalya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Antalya Büyükşehir, ilk olarak takımın yeni antrenörünü belirledi. Antalya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz, geçen sezon Pi Koleji'ni çalıştıran Levent Lüle ile 1 yıllık anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Başkan Tokgöz, “Yeniden Beko Basketbol Ligi'ne yükselmek için mücadele edeceğiz. Hocamızın Antalya'ya önemli katkıları olacaktır" dedi.

SAVAŞAN BİR TAKIM
Yeni koç Levent Lüle ise Antalya'nın basketbolu seven bir şehir olduğunu belirterek, “Antalya basketboluna katkı sağlamak için geldim. Bizi sıkı bir çalışma dönemi bekliyor. Transfer çalışmalarına başladık. Kısa zamanda takımı kurmak istiyoruz. Savaşan, mücadele eden ve seyir zevki yüksek bir takım kurmak istiyoruz" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 13.08.2013 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.