Beymelek ilk galibiyetini deplasmanda aldı

ANTALYA Süper Amatör Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Beymelek Belediyespor, ligin ikinci maçında deplasmanda Lara Futbol Eğitim Merkezispor'u 3-1 yenerek ilk galibiyetini aldı.

26 Eylül 2016 Pazartesi 11:14
Beymelek ilk galibiyetini deplasmanda aldı
Beymelek Belediyespor ile Lara Futbol Eğitim Merkezispor arasındaki karşılaşma Antalya Zeytinköy 2 numaralı sahada oynandı. Maçı Yiğit Kurnaz, Okan Barçın ve Orhan Cengiz hakem üçlüsü yönetti. Maça hızlı başlayan Beymelek Belediyespor, 6'ncı dakikada Ege'nin attığı golle öne geçti. 15'inci dakikada Beymelek'ten Musa'nın ters bir vuruşuyla skor 1-1'e geldi. Golden sonra galibiyet için bastıran Beymelek Belediyespor, sayısız fırsattan yararlanamadı. Maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda yine baskılı olan taraf Beymelek Belediyespor oldu. 65'inci dakikanda Beymelek Belediyesporlu Abdullah Sağlam attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. 85'inci dakikada Beymelek Belediyespor'da Ege, kendinin ikinci, takımın üçüncü golünü atarak farkı 2'ye çıkardı. Başka gol olmayınca maç Beymelek Belediyespor'un 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Beymelek Belediyespor ligdeki ilk galibiyetini aldı.
Karşılaşmada Beymelek Belediyespor'dan Ege ve Berk, Lara Futbol Eğitim Merkezispor'dan Ali, Mehmet ve Okan sarı kart gördü. 

Son Güncelleme: 26.09.2016 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.