Benay ve Taygun'dan büyük başarı

ÖZEL Sporcular Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'nda Antalya adına yarışan Benay Balcı Türkiye Şampiyonu, Taygun Arı da 2'nci oldu.

03 Mayıs 2016 Salı 15:32
Benay ve Taygun'dan büyük başarı
Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'na, 104 kulüpten 158 sporcu katıldı. Müsabakalar, otizm, down sendromlu ve mental olmak üzere üç kategori ve farklı yaş gruplarında yapıldı. Antalya adına yarışan Benay Balcı Türkiye Şampiyonu, Taygun Arı da Türkiye 2'ncisi oldu. 

Benay'ın Masa Tenisi Dünya Şampiyonası 2'nciliğinin ardından Özel Sporcular Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası'nda Türkiye 1'incisi olmasının kendisini mutlu ettiğini belirten Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Taygun Arı'yı da tebrik etti.



Son Güncelleme: 03.05.2016 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.