Bayanlar golf turnuvası başladı

"Mineks ve Regnum Bayanlar Golf Turnuvası" başladı.National Golf Club tarafından düzenlenen turnuvaya 83 sporcu katılıyor - Turnuva Direktörü Martin: "Golf, Türkiye'de yeni gelişen bir spor. Bundan sonra da Türk oyuncularımız ve gelecek için iyi şeyler yapacağız".

05 Eylül 2014 Cuma 17:08
Bayanlar golf turnuvası başladı
Antalya'da düzenlenen "Mineks ve Regnum Bayanlar Golf Turnuvası" başladı.National Golf Club tarafından organize edilen ve Serik ilçesine bağlı Belek Mahallesi'ndeki kulübün golf sahasında gerçekleştirilen turnuvaya, 23 ülkeden 83 sporcu katıldı.

18 delikten oluşan turnuva, pazar günü oynanacak mücadelelerle sona erecek. Dereceye giren sporculara, aynı gün düzenlenecek törenle çeşitli ödüller verilecek.

Turnuva direktörü Tony Martin, yaptığı açıklamada, turnuvaya katılan sporculardan 9'unun Türk olduğunu bildirdi. Turnuvada Hindistan, Kolombiya ve Çin'den bile oyuncular bulunduğuna işaret eden Martin, "Oyunculardan 9'u Türk. Golf, Türkiye'de yeni gelişen bir spor. Bundan sonra da Türk oyuncularımız ve gelecek için iyi şeyler yapacağız" dedi. 

Son Güncelleme: 05.09.2014 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.