Başpehlivan Yeşil Yeşil

6. Geleneksel Aksu Yağlı Pehlivan Güreşlerinde, başpehlivanlığı finalde Cengizhan Şimşek’i yenen Mehmet Yeşil Yeşil kazandı

22 Eylül 2019 Pazar 21:43
Başpehlivan Yeşil Yeşil

Aksu Güreş Sahası’nda gerçekleştirilen organizasyona AK Parti Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik, CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, siyasi parti ilçe başkanları, Aksu Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FİNAL 1 SAAT SÜRDÜ

Yarı finalde Şaban Yılmaz’ı yenen Mehmet Yeşil Yeşil ile Orhan Okulu’yu yenen Cengizhan Şimşek’in karşı karşıya geldiği final müsabakasının kazananı Mehmet Yeşil Yeşil oldu. Oldukça çekişmeli geçen ve yaklaşık 1 saat süren müsabaka sonucunda Mehmet Yeşil, 6. Geleneksel Aksu Yağlı Pehlivan Güreşlerinin başpehlivanı oldu. 3 yıl aradan sonra ilk kez Aksu’da güreşen Mehmet Yeşil Yeşil, müsabaka sonunda seyircilerin yoğun sevgi gösterisiyle karşılaştı.

GÜREŞ AĞASI KIRBIYIK

6. Geleneksel Aksu Yağlı Güreşleri'nde güreş ağalığını, yapılan ihalede iş insanı Şahin Harun Kırbıyık, 607 bin lira ile kazandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.