Başpehlivanlar çalışmalarını sürdürdü

ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde kamp yapan başpehlivanlar çalışmalarını sürdürdü.

13 Haziran 2019 Perşembe 14:57
Başpehlivanlar çalışmalarını sürdürdü

Yaklaşan tarihi Kırkpınar güreşleri öncesi pehlivanlar 100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda antrenman yaptı. Başpehlivanlar, antrenör Kemal Yılmaz gözetiminde çalışmalar yaptı.

Antrenör Kemal Yılmaz, "Korkuteli kampımız Kırkpınar güreşlerine kadar devam edecek. Başpehlivanımız Orhan Okulu'nun hafif bir sakatlığı var. 1-2 gün sonra antrenmanlara başlayacak. Onun dışında ekibimiz yoğun çalışma içinde. Hafta sonu gerçekleşecek olan güreşlerimize sıkı hazırlanıyoruz. Bizim hedefimizde tarihi Kırkpınar güreşleri var. İnşallah değişik boylarda 3 madalya hedefliyoruz. Tabii bunun kolay olmadığını biliyoruz. Çünkü madalya kazanmak için güreşin olimpiyatı olan Kırkpınar'da en az 7 kişi yenmek gerekiyor. Çalışmalarımız ve kampımız gayet iyi geçiyor. Önceliğimiz sporcularımızın sakatlık yaşamadan hazırlarını tamamlamaları" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.