Basketbolun yıldızı Doğa ve Envar

ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün okul sporları faaliyet programında yer alan basketbol müsabakalarında yıldız kızlarda Özel Antalya Doğa Ortaokulu, erkeklerde ise Özel Antalya Envar Ortaokulu şampiyon oldu.

18 Mart 2015 Çarşamba 14:38
Basketbolun yıldızı Doğa ve Envar
Okul sporları basketbol müsabakaları Çağlayan, Kepez Turgut Özal ve Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşti. Yıldız Kızlar ve Erkekler basketbol müsabakalarına erkeklerde 52, kızlarda ise 24 okul takımıyla 910 sporcu katıldı. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Yavuz Gürhan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hami Dorul verdi. Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, "Gençlerin basketbola ilgisi oldukça büyük. Okul sporları olarak okullarımıza basketbolu tanıtıp müsabakalarda oynamalarını sağlıyoruz. Hedefimiz gençlerimize basketbolu sevdirip ileride '12 dev adamlar' yetiştirmek uluslararası arenada başarılar elde etmektir" dedi. Hacıcaferoğlu, başarılı okul takımlarını tebrik etti.

Yıldız Kızlarda Özel Antalya Doğa Ortaokulu 1'inci, Atatürk Ortaokulu 2'nci, Özel Alara Ortaokulu 3'üncü, Özel Antalya Sınav Ortaokulu 4'üncü oldu. Erkeklerde ise Özel Antalya Envar Ortaokulu 1'inci, Özel Toros Akdeniz Ortaokulu 2'nci, Özel Antalya Doğa Ortaokulu 3'üncü, Özel Antalya Sınav Ortaokulu 4'üncü oldu.

Son Güncelleme: 18.03.2015 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.