Basketbolun efsaneleri Muratpaşa'da buluşuyor

MURATPAŞA Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Potanın Dostları Basketbol Şenliği'nin ikinci düzenlenecek.

16 Mayıs 2017 Salı 11:12
Basketbolun efsaneleri Muratpaşa'da buluşuyor
Antalya'da basketbol efsaneleri Muratpaşa Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında yıllar sonra yeniden sahaya çıkacak. Geçen yıl Aydın Örs'ün onur konuğu olduğu Potanın Dostları Basketbol Şenliği'nin 2'ncisi, 18 Mayıs Perşembe gerçekleştirilecek. Ücretsiz izlenebilecek karşılaşma, saat 18.00'da Çağlayan Spor Salonu'nda hava atışıyla başlayacak ve Mehmet Cankalp, Feyyaz Yıldırım, Hakan Kok, Yahya Yıldırım, Mehmet Bitim, Kemal Bitim, Mustafa Nalbantoğlu, İlhan Kahyaoğlu, Güray Kanan, Erdal Bıyıkoğlu, Tevfik Çalışkaner gibi Antalya'da basketbolun efsane isimleri yıllar sonra aynı parkede boy gösterecek.

SPOR DOLU BİR HAFTA
Muratpaşa Belediyesi, 19 Mayıs'ta 2'nci Potanın Dostları Basketbol Şenliği'nin yanı sıra bisikletten badmintona çeşitli spor branşlarında da etkinlikler düzenleyecek. Kent Konseyi'yle düzenlenecek 7'den 77'ye Bisiklet Turu, 21 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek. Saat 10.00'da Atatürk Parkı'ndan başlayacak tur Muratpaşa Kent Meydanı'nda sona erecek. 
Uğur Mumcu Stadı'nda hafta başı başlayan 2'nci Geleneksel Muratpaşa Belediyesi Genç Yetenekler Futbol Turnuvası ise 28 Mayıs Pazar sona erecek. 'Samsun'dan Doğdu Güneş' adıyla Oyak Spor Tesisleri'nde düzenlenen tenis turnuvasında dereceye giren sporculara 21 Mayıs Pazar düzenlenecek törenle madalyaları verilecek.
Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen squash turnuvasında da birinciler pazar günü yapılacak son karşılaşmalarla belirlenecek. 'Atam İzindeyiz' adıyla düzenlenen badminton turnuvası ise hafta boyunca Muratpaşa Belediyesi Dilşat Refizade İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme: 16.05.2017 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.