Başkan'dan sitem var

Gültekin Gencer, “Antalyaspor'da yapılan transferleri ve gelişmeleri eleştirenler, önce çuvaldızı kendilerine batıracak sonra konuşacaklar" dedi.

14 Ağustos 2013 Çarşamba 15:01
Başkan'dan sitem var
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, anakent ve yerel belediyelerden tek kuruş destek görmediklerini vurguladı. Gencer, “Antalya'nın marka değeri en yüksek şirketi olan Antalyaspor'a neden destek vermezler anlamış değilim. Bu kulüp başkan ve yöneticilerin değil, Antalya'nın takımı. Bizi yapılan transferler yüzünden eleştirenler, önce çuvaldızı kendilerine batırmalı" diye konuştu.

MÜCADELEMİZ BÜYÜK ANTALYASPOR İÇİN
Antalyaspor'da geleceğin yatırımını yaptıklarını, büyük düşündüklerini hatırlatan Başkan Gencer, şöyle devam etti: “Elbette eleştiri olacak. Yapıcı eleştiriye her zaman açığız. Biz doğru yolda olduğumuza inanıyoruz. Bu büyümede bu önemli kentin belediyeleri de vardır. Antalya'nın futbolda da bir dünya markası olması gerekmez mi? Biz bunun mücadelesini veriyoruz, ama bu kentin belediyelerinden 1 kombine bile destek göremiyoruz. Bu nasıl bir zihniyettir." 

Son Güncelleme: 14.08.2013 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.