Başkan Uysal'dan sporculara destek

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya İşitme Engelliler Spor Kulübü'ne malzeme desteğinde bulundu.

07 Aralık 2016 Çarşamba 13:47
Başkan Uysal'dan sporculara destek
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın 'Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir' diyerek her çarşamba belediye fuayesinde Turunç Masa'da gerçekleştirdiği randevusuz görüşmeye ilgi yoğun oldu. Başkan Uysal'ın Turunç Masa'da saat 08.30'da başlayan mesaisi başkanlık makamında da devam etti. Başkan Uysal'ın bu hafta Antalya İşitme Engelliler Spor Kulübü yönetimi ve sporcuları da ziyaret etti. Yasin Karasu başkanlığındaki kulüp üyelerine Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz da eşlik etti. Ziyarette Başkan Uysal, kulübe malzeme desteğinde bulundu.

Muratpaşa'da engellilerin hayatın her alanında var olmaları için temel hizmetlerden sosyal hizmetlere büyük bir yapılanma içinde olduklarını belirten Başkan Uysal, “Engellimizin evinden çıktığı anda başlayan bir yapılanmadan bahsediyorum. Engellilerimiz eve hapsolmayacak. Güvenliğinden emin olduğu kaldırımdan geçerek istediği yere ulaşacak, Muratpaşa Belediyesi'ne gelirsem 'Acaba tekerlekli sandalye ile hareket edebilir miyim?' gibi bir soru hiç aklına gelmeyecek" diye konuştu.

Bu tip temel hizmetlerin yanı sıra engelli bireylerin Muratpaşa Belediyesi'nin bir telefon kadar yakın olduğu bilmesi ve bu güveni hissetmesi için de sosyal hizmetlere önem verdiklerini belirten Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Artık Muratpaşa'da evinden çıkmayacak durumda olan bir engellimiz, 'Turunç Masa'nın 444 8 007 numaralı telefonunu arayan kişi, ihtiyacının bir ekmek dahi olsa onu kendisine ulaştırıldığı' gerçeğini biliyor. 'Hastaneye gideceğim ama aracım yok' dediği anda komşu taksimizin kapısının önünde olduğunu bilir. Ama biz tüm bunları yaparken engellilerimizin özellikle spor sahalarından sergiledi mücadele bize de güç veriyor. Kararlılıkla bu çalışmalara devam etme azmi veriyor." 

Son Güncelleme: 07.12.2016 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.