Başkan Öztürk'ün 'galibiyet' stresi

ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, deplasmanda kazanılan 3 puan sonrası takımın uçakla dönüşünde hem galibiyet sevinci hem de prim stresi yaşadığını belirtti.

17 Ocak 2017 Salı 10:16
Başkan Öztürk'ün 'galibiyet' stresi
Antalyaspor, son oynadığı 9 maçta 1 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 7 galibiyet elde etti. Kazandığı puanlarla üst sıralara yükselen kırmızı beyazlılar, yakaladığı çıkışla ligde adından söz ettirdi. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, kazandığı galibiyetler sonrası hem sevinç hem de stres yaşadığını anlattı. Kazanılan 3 puanın ardından galibiyet coşkusunu futbolcularla doyasıya yaşadığını anlatan Öztürk, maç bittikten sonra prim stresi yaşadığını belirtti.

Maçın ardından uçakla kente dönüşte futbolcuların galibiyet primini açıklaması isteğinin stresini esprili dille anlatan Öztürk, "Galibiyet çok güzel ama galibiyetten sonra prim stresi var. Bu sevinç futbolun güzelliğinin bir parçası. Yeter ki takımımız galip gelsin. Verdiğimiz pirimler bazı kişiler tarafından çok konuşuldu tartışıldı. Önemli olan takımın birlikteliğinin artması. Sıkıntılı günlerde, önemli maçlarda prim vermenin takımı birleştirmede önemi çok büyük" dedi.

Uçağa binmeden önce galibiyete ekstra prim vermeyi düşünmediğini ama sonradan düşüncelerin değişebildiğini aktaran Öztürk, "Uçağa binmeden düşünmüyorum ama uçakta bakıyoruz değişiyor. Artık uçakta kulaklığı takıp sesi yükseltmeyi düşünüyorum" diyerek, yaşadıklarını esprili şekilde anlattı. Galibiyet primini sistemli olarak belirlemenin önemli olduğunu vurgulayan Öztürk, bazı önemli maçlarda primi artırmanın kısa dönemde büyük etki yaratabildiğini dile getirdi. 

Son Güncelleme: 17.01.2017 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.