Başkan ateş püskürdü

Medical Park Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, yönetim kurulu olarak tüm iyi niyetli davranışlarına rağmen ortaya konan futbol ve alınan kötü sonuçlara sert tepki gösterdi.

23 Eylül 2013 Pazartesi 14:31
Başkan ateş püskürdü
Gencer, futbolcuların hiçbir sorunu olmamasına rağmen ortaya koydukları sonuçtan dolayı son derece rahatsız olduğunu söyleyerek, “Bu sonuçlar beceriksizliğin ürünü. Alınan neticeler şahsıma ve yönetimime haksızlık" dedi.

ALINAN SONUÇLAR BİZLERE HAKSIZLIK
Kulüp Başkanı Gencer, ilk 5 haftada galibiyetle tanışılamamasının hiçbir mazereti bulunmadığını söyledi. Gönlünden şu an üst sıralarda olan bir takımın başkanı olarak soruları yanıtlamak geçtiğini belirten Gültekin Gencer, “Maalesef bir şanssızlıktır devam ediyor. Son Galatasaray ve Eskişehir maçlarına girildiğinde benim galibiyetler alacağımızdan hiçbir şüphem yoktu. Maç öncesi futbolculara moral olur diye tüm alacaklarını verdik. Buna rağmen alınan netice şahsım ve yönetime haksızlıktır" dedi.

HOCANIN ARKASINDAYIZ
Önümüzdeki maçlara bakmaktan başka çareleri olmadığı gibi klasik bir sözü tekrarlayarak sözlerine devam edeceğini vurgulayan Gencer, “Ümit ediyorum ki hocamızın belirttiği ruh eksikliği, yapı bozukluğu biran önce düzelir ve önlemler alınır. Ben şu aşamada, hocanın değiştirilmesi dahil her türlü söylemlere de karşıyım. Yönetim olarak böyle bir şey düşünmüyoruz. Bu saatten sonra hem teknik heyetin, hem de futbolcuların arkasındayız. Ancak gerekli tedbirleri de almak bizim boynumuzun borcu. Önümüzde Beşiktaş ve ardından Rize maçları var. Hocamızın raporu doğrultusunda kime ne ceza verilmesi gerekirse vereceğiz. Ümit ediyorum ki, buna gerek kalmaz" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 23.09.2013 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.