Başarılı sporcudan başkana ziyaret

ULUSLARARASI Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası'nda 65 kiloda Avrupa üçüncüsü olan Kumlucalı Ceren Bozyıl, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nu ziyaret etti.

18 Mayıs 2019 Cumartesi 14:15
Başarılı sporcudan başkana ziyaret

Antalya'da nisan ayında düzenlenen şampiyonada Avrupa üçüncüsü olan Kumluca Spor Lisesi öğrencisi Ceren Bozyıl, antrenörü Mehmet Fidan ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ceren Bozyıl, "Başarımı Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu ile paylaşmak istedim. Başkanımızdan ve ilçe halkından manevi desteklerini bekliyorum" dedi.

Başkan Mustafa Köleoğlu da başarılı sporcuyu kutlarken, "Avrupa üçüncüsü olmuş bir sporcu ilçemiz adına sevinç kaynağımız olur. Başarılarının devamını dilerim" diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.05.2019 14:18
Anahtar Kelimeler:
KumlucaBelediye Başkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.